Okategoriserade

Bästa utflykten med barnen!

Idag har jag och Lucas haft världens bästa utflykt till Universeum! Inget gnäll eller skrik eller konstant klappande på Isadoras huvud. Lucas favorit-trots just nu är nämligen att klappa Isadora på huvudet och över pannan tills hon börjar gråta. Då är han nöjd. Han slåss inte och är inte heller hårdhänt, bara väldigt väldigt störande. Men idag så skötte han sig exemplariskt! När jag hämtade honom från dagis så gjorde jag det tydligt att om han gör Isadora ledsen så åker vi hem. Jag sa även att om Lucas är ledsen så åker vi hem. Han var på supergott humör hela tiden!

img_8637

img_8642

Men nyckeln till gott humör för lilleman är också att han har ätit. Idag hade han ätit sås och skinkbitar på dagis så jag hade med mig köttbullar som han fick äta som mellis när vi kom fram till Universeum – det är lite matigare än bara frukt och är väldigt smidigt att ha med sig. Dagis var också schyssta och skickade med en banan som Lucas så himla gärna ville ha. När vi kom fram till Universeum så hade Lucas egentligen ingen lust att äta, men jag delade på några köttbullar och sa att han måste äta minst dom köttbullarna. Han gick med på det utan bråk, men det gick långsamt och jag var tvungen att mata honom. När han hade ätit klart så lekte vi länge länge inne på Universeum. När klockan började närmar sig sex så ville Lucas fortfarande inte åka hem, men då började Isadora bli kinkig så vi åkte hem ändå.

img_8652

Höjdhopp

När vi var på väg hem så var Lucas fortfarande på lika gott humör trots att han egentligen inte ville gå hem. Dessutom så hade jag nekat honom både glass, kakor och fika med kakor, men han var ändå nöjd och glad. Det kändes så himla bra att få en bra och mysig dag med honom. Igår var vi iväg på simskola tillsammans och det trodde jag skulle bli mysigt, men det var pest och pina, så med det i bagaget så kändes det som värsta revanschen 🙂 Vi tänkte hitta på något imorgon också, men jag har ingen aning om vad – förslag någon?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.