Okategoriserade

Lite färg har jag fått iaf

Ja, nu syns det att jag har fått lite färg. Jag vill fortfarande bli brunare, men jag tycker ändå att jag har en rätt fräsch bränna redan nu. Det var en av er läsare som frågade varför det var så bråttom med att bli brun. Och nej, det är inte så bråttom. Det är bara det att jag älskar att sola och jag gillar att ha en fräsch solbränna. Dessutom så mår min hud bra av det. Jag har ju som ni vet haft väldigt mycket acneproblem sen Lucas föddes, nu när jag har varit på stranden i några dagar så mår min hy mycket bättre. Just acneproblemen är den allra största anledningen till att jag vill sluta amma. Nu är Lucas 11 månader och jag ammar fortfarande… Men snart kommer vi nog göra ett nytt försök att sluta igen…

20140211-205817.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.