Okategoriserade

Ny bikini och nya brillor

Jag har en ny brasiliansk bikini som jag använde idag 🙂 Just nu är denna min favorit 🙂 korallröd/rosa med volanger på överdelen och stringtrosa ner till 🙂 Färgen framhäver min snygga bränna, jag är supernöjd 😛

20140216-182509.jpg

Förutom den nya bikinin så har jag också sprillans nya brillor! Nämligen mina alldeles egna Ray Ban som Jair köpte till mig på alla hjärtans dag 🙂 Jag har suktat efter dom sen sent i somras efter att Jair hade köpt sina gröna RayBan. Jag ångrade så mycket att jag inte köpte ett par blåa till mig! Här är just den färgen jätteinne så varje gång butikerna får en ny leverans så tar dom slut på nolltid! Vi är i shoppingen nästan varje dag och den här leveransen kom i torsdags och jag köpte sista paret. Toknöjd!!!!!!!!!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.