Okategoriserade

Action på stranden

Idag på stranden var det fullt av tjuvar. Söndagar är den sämsta dagen att gå till stranden här. Det är nämligen så att dom vanliga brassarna jobbar oftast 6 dagar i veckan och har söndag som den enda lediga dagen och då blir det smockat med folk på stranden. Och när det kryllar av folk på stranden så kommer också tjuvarna dit. På söndagar är vi alltid jätteförsiktiga och tar till exempel aldrig med oss systemkameran, mycket pengar eller visar att vi har iphone etc.

Idag på stranden så var det en kille som blev rånad mitt framför ögonen på oss. Lucas hade precis somnat i min famn efter att ha ammat lite (han har varit lite extra gnällig och velat vara nära och amma), Jair höll på att hjälpa mig att lägga Lucas i vagnen och då slog rånaren till och drog sönder ett guldhalsband runt en killes hals. Så fort rånaren hade sprungit iväg säger tjejen jämte till oss att hon såg när killen rånade och sprang förbi oss. Hennes kille badade i havet så hon var själv och vågade varken ropa eller säga nåt, hon bara stod där och höll i sin egen väska
som om tjuven skulle råna henne också! Ännu mer förvånad blev jag att killen som blev rånad inte sa ett enda ljud, varken han eller hans tjej sa eller ropa nåt. Det var därför vi inte såg nåt. Jag tror killen som blev rånad blev chockad, han bara satt där som om inget hade hänt. Kollade inte ens bakom sig om han kunde se tjuven. Det hela var väldigt konstigt, för normalt när en brasse blir rånad så blir det ett jävla liv. Jag har sett två gånger på stranden när cirka 10 killar läxar upp en rånar med både knytnävar och sparkar för att ha försökt råna en turist eller en brasse. Jag har även sett liknande situationer på TV. Många på stranden var chockade över att killen inte ropade typ Stoppa tjuven och pratade högt om detta och flera kom och pratade med honom. Till och med två poliser som var lediga kom och pratade med honom och förklarade att han måste säga ifrån då att andra kan hjälpa honom.

Efter det så var det en till som blev rånad på stranden men det var lite längre bort. Läskigt!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.