Lekland, Burger King, träning

Idag har det varit fullt ös medvetslös heeeeela dagen! Jag fick en lugn stund imorse när jag drack TVÅ koppar kaffe medans Lucas låg jämte mig på soffan och tittade på ipaden. Sen gjorde vi ordning lite snabb lunch och åt innan vi åkte till leklandet i Torslanda. Tilda och Lucas lekte nonstop och jag fick också vara med och leka. Jag blev helt svettig av allt klättrande och av att springa upp för den långa trappan för att sen åka rutschkana ner i det stora bollhavet tillsammans med Lucas. Och fort gick det i rutschkanan! Jag och Lucas gjorde en video när vi åkte tillsammans, så kul haha!

Barnen ville inte gå därifrån, men Tilda ville gärna gå till ”hamburgerhuset” (Burger King) så jag kunde locka Lucas genom att säga ”Tilda ska gå till hamburgerhuset, vill du också följa med?” Energinivån hos Lucas låg verkligen i botten när vi åkte ifrån leklandet så det var nödvändigt med ett stopp på Burger King innan vi åkte hem. På Burger King så gjorde Lucas en så smart och charmig grej. Det är nämligen så att han gärna vill härmas just nu och göra allt likadant som Tilda gör. Tilda ville ha barnstol med bord så då ville Lucas det också. Tilda hade en pommes, en vatten och en hamburgare på sin bricka och då skulle Lucas också ha det. Men Lucas vägrade ändå att smaka på hamburgare trots att han såg Tilda äta. Jag var lite hungrig och eftersom jag skulle träna direkt efteråt så tänkte jag att jag kunde äta hamburgaren, men Lucas ville inte det. Jag insisterade och sa ”Mammas mage hungrig, mammas mage blir ledsen, mammas mage får ont om den inte får äta.” Lucas tittade oroligt på mig och sen på Tildas bricka och sen på hamburgaren. Jag såg vad han tänkte, men jag hade aldrig kunnat räkna ut vad han skulle göra sen. Han sa ”mamma äta kött” och så tog han bort det övre brödet och gav hamburgarköttet och det undre brödet till mig, det övre brödet la han på sin bricka så att det såg ut likadant som på Tildas bricka! Smarta unge!!! Och jag älskar verkligen hur sympatisk han är – han bryr sig verkligen om mig  ❤

Efter Burger King åkte jag och hämtade min mamma från jobbet och sen blev det raka vägen hem för att släppa av Lucas och direkt efter det åkte vi till gymmet. Det är tredje dagen i rad som jag tränar och i och med att det är tredje gången den här veckan så har jag nått mitt mål för denna veckan, men om jag får något tillfälle så kommer jag träna lördag eller söndag också 🙂 Idag tränade jag Cardio Walking och det gick bra. Jag kände att jag var tvungen att knipa, men det var inga problem och jag läckte inte eller något sånt. Jag känner väldigt motiverad att träna just nu, det känns så jäkla bra att ha kommit igång!

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här