Fitnessfighten,  Träning,  Viktnedgång

Fitnessfighten funkar!

Det går bra för mig!!! Sen jag började med Fitnessfighten i tisdags har jag gått ner 1,2 kg!!!!! Bara 0,2 kg kvar av graviditeten nu! Heja mig!!!

20131007-133034.jpg

Och vad det gäller kosten och amning, så äter jag efter ett delamningskostprogram. Amningen fungerar fortfarande hur bra som helst. Igår åt Lucas inte så mycket från mig utan mumsade i sig smakportion efter smakportion så när vi kom hem på kvällen fick jag pumpa ut bara för att lätta lite på trycket. Jag fuller hela flaskan på bara nån minut! 125 ml blev det!

4 Comments

 • Jessica

  Blir verkligen så inspererad av dej!! Du är skitduktig :)! Synd att man inte kan starta när som helst, men i november börjar jag med med fitnessfighten 😀

 • Anonym

  Hej! Nu när du kör fitnessfajten, hur ser din konditionsträning ut? Jag förstod att det var vissa styrkeövningar och sedan ca. 20 min kondition varje dag, så vad gör du dom 20 minutrarna?

 • Elin

  Heja dig! Bra jobbat! Jag har inte vägt mig än, tänkte hålla ut så länge som möjligt. Jag har lagt ut recept på chiligrytan (eller länken rättare sagt). Så avis på att du ammar! Teddan har börjat bitas så nu har jag slutat helt och hållet, separationsångest på hög nivå!

  Kul att följa dig med både din fina bebis och fitnessfighten!

  Kram
  Elin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.