Frågor & Svar

Läsarfråga om montering av bilbarnstol

Jag har fått en fråga om montering av bilbarnstolen i framsätet som jag tänkte svara på i det här inlägget. Här kommer frågan:

”Åh, jag har en fråga om minikid! Hoppas på att du kan svara ? Jag har installerat stolen i framsätet. Jag har inga krokar i golven, så jag gjorde fast spännbanden i skenorna under framsätet. Dock satte jag fast banden längst fram på skenorna, sen såg jag att på bilstolen finbs en etikett som där visar att spännbanden dras bakåt och monteras i skenorna längst bak, alltså typ där man har fötterna om man sitter i baksätet. Förstår du hur jag menar? Spelar det nån roll var man monterar spännbanden?”

Svar: Jag har kollat upp din fråga med Axkid och dom svarar att det går jättebra att montera spännbanden som du har gjort.

Bilderna är lånade från Dyrbarlast.se

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.