Okategoriserade

Läkarundersökning

Tack allihopa! Jag åkte in till Antentalavdelning och fick träffa en läkare. Precis som ni säger så är det ju bäst att få det kollat. När jag kom dit så mötes jag av riktig känslokall människa i receptionen som inte rörde en min när jag sa hur ont jag hade och bara förvisade mig till väntrummet.

Jag stod där i väntrummet en stund, kanske 20 minuter eller nåt. Jag kunde inte sitta och efter ett tag började det göra riktigt ont. Då gick jag med tårar i ögonen och frågade surtanten i receptionen om det skulle ta lång tid. Hon sa till mig att fråga barnmorskorna i nästa rum så det gjorde jag och när jag hade gått den lilla biten dit så mådde jag så dåligt att jag bara storgrät och kunde knappt säga mitt namn. Barnmorskorna tog direkt hand om mig och gick o pratade med läkaren som kom på en gång.

Läkaren undersökte mig och sa bara: ”jag förstår att du har ont”. Jag har fått ovanligt många stygn så det är inte alls konstigt tydligen. Men det var iaf ingen infektion! Så himla skönt! Läkaren gav mig starkare smärtstillande men dom går över i modersmjölken så jag ska inte ta dom så mkt, bara vid enstaka tillfällen. Det känns jättehemskt att jag ska äta dom här tabletterna.. Att vår skatt ska få i sig av detta känns inte alls bra. Jag kommer göra mitt yttersta för att klara mig utan, men idag så har jag tagit en sån tablett… Smärtan i underlivet efter undersökningen var fruktansvärd!

Eftersom jag inte ska gå och stå så måste Jair vara hemma och ta hand om mig och Lucas för det kan inte jag. Så jag har ringt försäkringskassan och sjukanmält mig. Jag hoppas innerligt att jag mår bättre snart. Nu ska jag passa på o sova lite för det gör Lucas & Jair

19 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.