Okategoriserade

Ont…

Om det nu är möjligt så har jag ännu ondare idag… Jair skulle gått till skolan men nu får han vara hemma för jag kan inte ta hand om både Lucas och mig själv… Fy fan… Känner mig otroligt ledsen för att mammalivet måste starta så här tufft! :-/ det känns som jag är handikappad och inte har några ben.

Jag tror inte längre på det där med svullnad. Dt är inte alls så svullet längre… Jag är verkligen superorolig att jag åkt på infektion….

10 Comments

 • Nathalie, mamma till Alissa

  Jag hade svin ont några dagar efter, låg och grät av smärta.. Kändes som värkar typ. Så jag åkte in till Östra och proverna visade typ inget men fick ändå penicillin då dom misstänkte urinvägsinfektion samt livmoderinfektion. Så mitt tips är att åka in och kolla upp det! Bättre en gång för mkt än för lite tycker jag! Hoppas du snart mår bättre. Kramar

 • Emelie

  Jag hade inte så ont direkt efter men någon vecka senare fick jag jätteont. Blev förstås orolig som tusan. Ringde bb (gjorde det måååånga gånger pga allt möjligt och de var alltid lika vänliga) och de sa att jag kunde komma in och kolla. Det var ingen fara utan säkert bara en del i läkningsprocessenn och några dagar senare gick det över. Även om det säkert är normalt så är det i alla fall skönt att få kollat så slipper man oroa sig. Jag är så dålig på att kommentera så jag säger nu grattis till sötnosen!

 • Maria

  Ush! Det låter inte kul alls, stackare! 🙁 håller med de tidigare, ring för att få det kollat. Särskilt om det blir värre istället för bättre!

  Krya på dig! 🙂

 • Emelie

  Säger som de andra, åk och kolla upp. Är det ngt blir det bara värre ju längre du väntar. Vet ju inte på vilket sätt det gör ont för dig men det finns exempelvis en bedövningscreme på apoteket (receptfri) som man kan smörja därnere.

  Stor kram!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.