Okategoriserade

Neeej!! Magont är tillbaka!

När jag gick ur bilen på parkeringen så hade jag inte ett dugg ont i magen. När jag kom innanför dörren hemma så gjorde magen helt plötsligt superont! Vad är det för fel?! Skit också ska magen börja nu igen? Jag har tagit två Alvedon nu o som läkaren sa till mig sist, går det över med Alvedon så har magontet inte med bebben att göra. Går det inte över så blir även denna kväll på specialförlossningen istället för på julfesten på River Café….. 🙁

4 Comments

 • emelinas

  Kan du inte beskriva mer i detalj hur ditt magont känns? Jag har nämtligen också ett jättekonstigt magont som kommer och går, besökte en läkare på MVC som inte förstod vad det skulle kunna vara för något. För mig känns det som att huden ska spricka och som att det är ett sår inuti, lite brett som om jag lägger handen mellan naveln och brösten.

 • Emma

  Mitt magont känns ungefär som magen är jättejättesvullen. Det gör ont typ mittemellan navlen och blygdbenet så är det ett område som gör jätteont. Alltså där bebis och tarmar finns…. Ibland känns det som jag ska spricka för att magen är så svullen, som en ballong ungefär…

  Vilket lurigt magont du har! Låter som det är huden du har ont i. Kan det vara att huden håller på att töja ut sig för att magen ska bli större? Isf tycker jag at du ska smörja rikligt med olja och använda mammatrosor eller gördel för att stödja magen så att det inte drar mer än nödvändigt i huden…. Hoppas det blir bättre, stackarn! 🙁

 • emelinas

  Tack vännen! <3 Besökte min BM idag och hon bokade in ett läkarbesök åt mig tills på fredag, hade tyvärr lite högt blodtryck så vi lär väl kolla upp det också. Kram

  • Emma

   Hoppas läkaren vet vad som gör ont så att du iaf får en förklaring. Känns ju alltid bättre att veta varför man har ont iaf. Jobbigt det där med blodtrycket! Jag hoppas att du får träffa en bra läkare! Berätta gärna hur det går!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.