Okategoriserade

Toppar och shorts!

Hej allihopa!

När jag visade upp mina nya shorts och toppar för några månader sen så var det många som var intresserade av likadana 🙂 Jag tar gärna med mig hem till er 🙂 Jag kommer åka till stället som säljer dom på måndag. Så ni som är intresserade kontakta mig ( pa.smallen@hotmail.se ) snarast!

Både shortsen och topparna är onesize. Shortsen är väldigt stretchiga och jag skulle vilja säga att dom funkar för tjejer med storlekarna S, M och L. Topparna jag har köpt skulle jag säga har storlek S/M. Jag har tagit lite mer bilder så att ni kan se dom bättre. Ursäkta att kläderna är lite skrynkliga och så sitter en del av plaggen lite konstigt. Jag har inga ögon i nacken och min älskade gubbe har inte öga för sånt här och gillar inte att fota så jag fick nöja mig med dom här bilderna.

För enkelhetens skull kallar vi den här toppen, topp 1

DSC02743 DSC02744

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och det här är topp 2 (den är lite kortare än topp 1)

DSC02748 DSC02749

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta är topp 3 (den är också lit kortare än topp 1)

DSC02759 DSC02763

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag tror att ni får en lite bättre uppfattning om min kroppsform via dom här bilderna och ni får nog en känsla om dessa plagg skulle passa på er eller inte. Jag tycker att jag har en lång överkropp och därför är det många plagg i storlek S som blir för små för mig hemma i Sverige så därför köper jag ibland M istället.

Shortsen kostar 300 kr och topparna kostar mellan 240-300 kr. Shortsen här är en riktig sommarplåga. Jag har redan köpt korall, turkost och vit. Nu kommer jag köpa svart också och kanske nån mer färg. Shortsen finns i många färger men nu var det ett tag sen jag var där sist. Svart, vitt, turkost, korall, gult och naturvit har jag sett varje gång när jag varit där, men jag vet att det finns fler färger som jag inte kommer ihåg nu. Så önska gärna flera färger så jag vet vad jag ska titta efter om ert förstahandsval inte finns.

OBS! Shortsen är inte handvirkade som jag skrev i det första inlägget. Blev lite tokigt där!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.