Okategoriserade

Yrat omkring på nordstan

Nu är jag påväg hem igen från att ha yrat omkring i nordstan i 1,5 timme. X-factor sångarna var också där o sjöng och man kunde ta idolbilder, men jag var där i otvättat hår o inget smink i min rosa mysdress så jag hade inte alls nån lust att föreviga det tillfället haha!!

Jag skulle ju inte ens dit! Men så hade Jairs jobb ringt honom o då upptäckte vi att han hade läst sin chefs sms om jobbtider fel, så jag fick snabbt skjutsa iväg honom till jobbet, tyvärr var han en timme sen o jätteorolig att chefen inte skulle vilja ha kvar honom. Men alla kan ju göra misstag, så jag lugnade honom med att chefen säkert förstår om det bara har hänt 1 gång.

Så då blev det en sväng till Nordstan för att byta Jairs byxor eftersom dom är så långa att dom bara passar på giraffer!! Haha!! Och sen kunde jag inte låta bli att köpa lite bling-bling till mig själv för julfesten ikväll och en ny partyväska!! Den är nog sen bästa jag sett på länge! Jag tar kort på den sen 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.