Jämförelse magen vecka 26 – 1:a, 2:a, 3:e barnet

Tänk vad snabbt denna graviditeten har gått ändå! Jag kan inte fatta att jag imorgon går in i vecka 27 och att andra trimestern snart är över! Det känns helt galet!

Jag tänkte att det nu är på tiden att verkligen jämföra magarna i dom andra graviditeterna. Det känns ändå rätt galet att se skillnaden!

Här kommer veckans mage med korven 🙂

När jag var gravid med Isadora hade jag en mycket nättare mage, precis som i graviditeten med Lucas. Vad jag också lagt märke till är att jag i denna graviditeten även växer på rumpan! Hjälp! Vi får se om shortsen pallar hela denna graviditeten 🙂

Här kommer magen med Lucas. Jag tycker nästan att gravidmagen med Lucas ser större ut än den med Isadora men det kanske beror på vinkeln på bilden.

20121205-213643.jpg

Har ni också märkt stor skillnad på magens form och storlek i era olika graviditeter?

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. S

  Något som också kan påverka är ju vilken startvikt man haft under graviditeterna.
  Min startvikt har varit identisk alla tre gångerna men sen har viktuppgången under graviditeten skiljt sig. Den som sticker ut är nummer två där jag gick upp 3 kg mindre än jag gjorde första gången och räknar att jag håller samma uppgång som första grav denna gången. Anledningen att det var bara 2 år mellan 1an och 2an och vila var något jag bara drömde om ? Då ser man lite olika ut på magarna också om man är smalare i grunden eller om man gått upp mer/mindre under grav. Jag har också jämfört mina och det är himla roligt att ha i bildbanken. Kunde fram tills denna veckan konstatera att 2an såg störst ut trots lägst vikt men denna veckan ser 3an ut att ha gått om. Kan bero på lite högre viktuppgång för mig denna gång med. Blir spännande att se om bebisens vikt skiljer sig eller om det blir typ samma ?

  Svara
  • Emma

   Ja, det där med startvikten tror jag också påverkar. Jag vägde exakt samma när jag blev gravid med Lucas och Isadora men när jag blev gravid med korven så vägde jag 2 kg mer än med dom andra. Ja, det där med bebisens vikt tycker jag också är jättespännande! 🙂

   Svara
 2. Sabina

  Min första grav syntes det knappt. Berätta på jobbet slutet på JAN. Hon är född slutet på juni, så var i 4 mån. Ingen hade någon aning. Med andra syntes det snabbare. Gick upp lika mycket. Och magen var lika stor i slutet. 1 vägde 2800g och andra 3500.

  Svara
  • Emma

   Tänk att det ändå kan skilja sig så mycket 🙂 Jag trodde inte att det skulle bli så stor skillnad eftersom det inte var det mellan Lucas och Isadora, men magmusklerna gav väl upp direkt denna gången. Haha!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här