Fjärde graviditeten

Nere på tvåsiffrigt!

Ännu en milstolpe är nådd! Nu är det bara 98 dagar kvar tills vår bebis kommer 🙂 Jag kan inte fatta det, det känns så overkligt men ändå mer och mer verkligt! Jag känner ju hur bebisen buffar därifrån hela tiden, men eftersom vi har varit så chill och i princip inte handlat nånting ännu så blir det ju lätt att man glömmer bort bebben i magen.

Nu har jag i alla fall kommit i boa-tagen och ger mig på garderob, förråd och skåp på löpande band. Det liksom kliar i fingrarna att få ordning på allt innan bebisen kommer 🙂 Det jobbiga är väl att kroppen inte orkar så mycket som knoppen vill så det är tur jag har Victor som lyfter och bär allt som ska rensas 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.