Jag kommer verkligen sakna det här…

– Samarbete med Magplasket –

Nu är gravidvattengympan med Magplasket helt slut för denna graviditeten… Det känns så himla konstigt! Jag har ju tränat med Magplasket i sammanlagt 14 veckor om man räknar med dom två parplasken som jag och Victor har varit på. Jag kommer verkligen sakna kvällarna med dom andra gravida och den underbara barnmorskan Mariana! Jag kan varmt rekommendera gravidvattengympa med Mariana som kör igång igen i augusti, då kommer den hålla till på Högsbo och Streteredsbadet i Mölndal, boka gör ni HÄR!

Gravidvattengympan har varit väldigt betydelsefullt för mig på många sätt. När jag började med gravidvattengympan hade jag helt galet mycket foglossning och väldigt svårt att röra mig. Jag trodde inte att det skulle bli bättre för nånting, men det visade sig ganska snabbt en vattenträning i det varma vattnet gjorde gott för mina fogar. Jag blev bättre och bättre och framåt slutet så har jag haft väldigt lite foglossning. Magplaskets gravidvattengympa innehåller även en förlossningsförberedande del där barnmorskan som leder passen pratar om olika teman som rör förlossningen. Jag har fött barn två gånger innan, men lustigt nog kände jag mig nog minst förberedd denna gången. Jag behövde verkligen peppen inför förlossningen för att komma dit jag är idag 🙂 Nu är jag supertaggad och tack vare profylaxkursen så känns det som att jag OCH Victor har stenkoll på allt 🙂 Vi har verkligen blivit världens bästa team!

En annan superbra grej med gravidvattengympan nu under coronatider är den sociala aspekten eftersom mammagrupper osv har blivit inställda. På gravidvattengympan har vi haft ett säkert sätt att umgås på eftersom Covid-19 dör så fort det kommer i kontakt med klorerat vatten 🙂 Det har varit väldigt värdefullt för mig att få kontakt med andra gravida att umgås med efter bebisarna kommit ut 🙂

Här kommer några bilder från sista passet vi körde på gravidvattengympan, då var det med alla partners 🙂 Såååå mysigt!

Det känns som sagt lite sorgligt att den här tiden är över nu, men det kommer ju en ny spännande tid när bebis är på utsidan 🙂 Jag längtar så mycket!

Spana gärna in Magplasket på Facebook här eller på instagram här @magplasket_hisingen 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här