Jag är 100% gravid!

Det känns nästan som att fira födelsedag idag! Idag är det alltså den 14:e april och jag är 100% gravid!! Jag vet inte riktigt hur jag ska fira detta, optimalt hade väl varit att fira med bebis i famnen, men eftersom mitt nästa mål är att gå en dag över tiden så firar vi bebis födelsedag en annan dag tycker jag 🙂

Det är lite extra mysigt idag för idag är Jair avbokad från sitt jobb (han är bemanningsanställd) så hans jobb ringer till honom om det finns uppdrag. Det betyder alltså att han är ledig om inte hans jobb hör av sig 🙂 Så bebis BF-dag har vi tillbringat så här:

   
   
 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här