Tiden efter förlossningen

Ingenting har förändrats

Jag måste ändå nypa mig lite extra i armen när min blivande man kommer hem med blommor och säger ”Jag vill bara att du ska veta att inget har förändrats”. Jag kan inte fatta att jag har hittat en man som påminner MIG om att inget har förändrats när vi får barn ❤️ Jag har fått en bukett blommor i veckan ända sedan vi träffades och till och med det känns overkligt, men att han dessutom kommer hem första helgen efter förlossningen och påminner mig om att jag alltid kommer vara hans prinsessa och inget har förändrats gör mig gråtfärdig. Han är så fin min Victor!

William är ju Victors första barn och det märks för jag var EXAKT som Victor när jag fick Lucas. Han får liksom aldrig nog och vill helst av allt ha William tätt intill sig hela tiden 🙂 Jag minns att jag var likadan med Lucas, det var som att han och jag satt ihop, som vi vore ett. På natten ligger William i sitt babynest mellan oss och Victor ligger med sitt ansikte så tätt intill som det bara går. Jag älskar också att ligga nära William, vilket jag gör när jag ammar på natten, vilket är typ halva natten eftersom jag oftast somnar en stund. Men jag ska erkänna att jag ändå saknar att ligga tätt intill Victor som vi alltid gjorde förut. Det vet Victor att jag gör, kanske var det därför han kände att det var viktigt att påminna mig om att inget har förändrats. Hur som helst så betyder det massor för mig att han gjorde det ❤️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.