Okategoriserade

Lika som bär?

Alla säger att William är en kopia av sin pappa och det kan jag verkligen hålla med om. Jag ser redan flera drag som är pappa upp i dagen, tydligast än så länge är näsan och munnen. Jag har alltid tyckt att det är svårt att se vem en bebis är lik. Jag hade jättesvårt att se det när Lucas och Isadora var små, men nu blev det så tydligt eftersom vissa drag är väldigt olika från när dom var spädisar. Näsan är verkligen en sån sak 🙂 Munnen tycker jag också ser ut som Victors. Jag tycker att Victor har en väldigt speciell och fin form på sina läppar och när han ler så har han världens bredaste finaste leende som får mig att smälta. Det där breda leendet tycker jag mig se att William också har, vi får se när han ler/skrattar första gången 🙂

Det är ingen tvekan om att William är lik sin pappa, men ibland så tycker jag mig även skymta Lucas som spädbarn i honom. Därför var det lite extra kul att ta på dom samma kläder och jämföra 🙂

img_9965
img_9961

Lucas som grodprins vs William som grodprins

Just på grodprinsbilderna så tycker jag inte att dom ser så lika ut, men det kanske beror på att Lucas är lite mindre och skrynkligare… Eller så är deras drag för olika. Här nedanför kommer några till bilder som jag tycker att Lucas och William påminner om varandra. Jag har inte hittat nån klockren jämförelsebild ännu.

img_9964
img_9885
img_9889
img_9887

Häromdagen kollade vi på en videosnutt från när Victor var bebis och det var i alla fall KLOCKRENT! Det såg ut som det var William som låg på sängen och gosade med storasyster Jessica, men i själva verket var det Victor som spädis! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.