Okategoriserade

Bra start på helgen!

Den här helgen startade på topp med ett träningspass på gymmet tillsammans med fem andra mammor. Det känns sååååå gött att äntligen kunna träna och röra på mig! Jag älskar att få upp tempot i mina promenader och att jag kan göra rörelser som tidigare gav mig hemsk foglossning! Det är sån frihetskänsla att kunna röra på kroppen 🙂 William sov under hela passet, han gnydde bara lite alldeles i början av passet men då lyckades jag söva honom med nappen. Dom andra mammorna hade lite större bebisar varav en som kröp och hälsade på mig hela tiden, URGULLIG unge!

Efter passet åkte jag hem till Victor och la ansiktsmask innan jag hoppade in i duschen. Vi käkade lunch tillsammans med Lucas som kommit hem från skolan innan vi åkte till Blomsterlandet för att köpa en present till barnkalaset som Lucas ska på imorgon. Det blev en köttätande växt 🙂 Lucas ÄLSKAR ju sin köttätande växt. Han är grym på att ta hand om den och den växer verkligen så det knakar!

Det här är det mysigaste som finns!

Nu är barnen hos min mormor och imorgon åker dom till sin pappa så denna helgen har vi bara William 🙂 Vi har inget särskilt planerat utan kommer nog bara mysa, promenera lite och ta det lugnt. Nu blir det fredagscharkis och bubbel, som jag har längtat efter denna myskväll!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.