Tiden efter förlossningen

Lite vad som hänt i Williams liv – 2,5 veckor gammal

Igår skrev jag att dagarna flyger förbi i bebisbubblan och det gör dom verkligen, som aldrig förr! När jag fick Lucas och Isadora så gick tiden också fort men jag hann ändå skriva flera inlägg om dagen. Det hinner jag inte nu, för jag är fullt upptagen av att njuta, så därför ligger jag långt efter med allt jag vill skriva och berätta. Jag vill såklart fortsätta njuta av bebisbubblan, men jag vill också dokumentera Williams första tid i livet lika bra som jag gjort med Lucas och Isadora. Jag tänkte därför att jag ska skriva om lite olika saker som William fått uppleva under sina två första veckor i världen.

Första badet fick William när han var lite yngre än 22 timmar gammal 🙂 Premiärbadet var underbart, men väldigt väldigt kort! William var nämligen inte helt säker på att han gillade att bada badbalja förrän vid andra badet 🙂 Det har faktiskt varit likadant med alla tre, Lucas och Isadora gillade inte heller första badet, men efter att första badet var avklarat så var det väldigt mysigt 🙂

William fick träffa sin första mjuka kompis vovvisen redan på förlossningen, men det är först nu när han är 2 veckor gammal som han faktiskt tittar på vovvisen 🙂

När jag tog den här bilden var William 4 dagar gammal 🙂 Han är ju nästan lika liten som vovvisen 🙂

Livets första träningspass i babygymmet skedde på dag 10. Då var det dags för William att börja träna sin lilla nacke 🙂 William är inte helt övertygad om att det kan vara kul att ligga på mage ännu så det blir korta korta stunder 1-2 gånger om dagen, den lilla stunden som han är vaken 🙂

Det är tur att han har så mycket saker att titta på, annars hade han nog inte varit jättemotiverad att lyfta på huvudet… Haha!

William gillar sin nya kompis räven som dansar fram och tillbaka. Han tittar nästan bara på honom 🙂

William trivs bäst med att ligga på rygg och titta på alla sakerna tillsammans med pappa och syskonen 🙂

dsc00600
dsc00601-1
dsc00603

William har även åkt på sin första förkylning. Han blev smittad av storasyskonen som blev sjuka när William var exakt en vecka gammal. Vi försökte att barnen skulle hålla avstånd och hoppades på att dom inte skulle smitta William eftersom dom var hos sin pappa just den helgen dom blev sjuka, men det hjälpte inte. Som tur var så har det bara kommit pyttelite snor och William verkar inte alls störas av att vara förkyld 🙂

Nu är barnen friska igen och kan verkligen inte hålla sig ifrån lillebror 🙂 Är det inte fantastiskt?! Mitt mammahjärta smälter varje gång jag ser dom tillsammans så här 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.