Ingen position är skön längre

Jag har precis gått in i tredje trimestern och jag tycker redan det är svinjobbigt med magen…! Jag älskar den, men den är verkligen i vägen hela tiden nu. Jag kan knappt sitta pga alla dumma sammandragningar och halvsitta går absolut inte för då känns det som alla organ trycks upp mot halsgropen och jag kan inte andas. Den enda positionen som är skön just nu är att ligga på sidan men då får jag ju inget gjort alls.

Jag ska till barnmorskan imorgon och då ska jag passa på att lämna ett nytt urinprov för att se att om jag har fått UVI igen. Jag tänkte också passa på att fråga angående förvärkarna jag kände förra veckan.

Idag hade jag jättesvårt att äta pga att magen var så hård. Det slutade med att jag la mig på soffan och sov i 1,5 timme innan jag orkade vara vaken en stund. Jag känner mig faktiskt tröttare över lag, men det är väl ganska vanligt att man behöver sova middag i tredje trimestern, eller?

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här