Sommarklänningar + värsta rabattkoden!

I annonssamarbete med Ellos

Ni som har följt mig länge vet att jag alltid har velat vara gravid på sommarn 🙂 Jag vill strosa runt i fina långklänningar och jag vill att babybulan ska synas, därför tänkte jag visa några klänningar som funkar precis lika bra när man är gravid som icke-gravid. Dessutom får ni just nu värsta rabatten om ni använder min kod!

Just nu får du 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. 
Använd koden är: 415445
Giltig 1/5-31/5

Ellos har just nu massor av modenyheter, särskilt sommarklänningar i alla längder och storlekar!

el11
el10
el14

HÄR / HÄR / HÄR

Den här klänningen kanske inte passar med den stora babybulan, men jag bara måste ta med den ändå! Jag älskar den! Såååå himlans fin och så bra pris! Jag har en röd som liknar denna jättemycket som jag ÄLSKAR och lätt hade använt varje dag om jag hade fått bestämma 🙂 Den här klänningen gör sig lika bra på sommarn som på vintern med ett par svarta strumpbyxor och höga stövlar till.

HÄR

Här kommer fyra medellånga klänningar som är perfekta för preggomagen! Den prickiga är smock upp till och det är verkligen så skönt när man är gravid. Jag lever i mina såna klänningar. Omlottklänningar går också hem eftersom man själv kan välja hur tajt det ska vara i midjan när man knyter.

el13
el12
9.1
el4

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Det finns supermycket fint just nu, klicka HÄR för att komma till Ellos och se resten av utbudet!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här