Imorgon blir det Ullared

Förrutom att ha hjälpt min syrra med sina modedesign-teckningar så har jag också finslipat vår inköpslista inför Ullared imorgon! Åhh va kul det ska bli… och samtidigt dyrt…!! Det är bitter ljuvt på nåt sätt… jag vet ju att jag kommer bränna massa pengar, men samtidigt så har vi ju planerat för detta!! Haha!! Men inköpslistan är ju så låååååång!!!! Haha!!!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Madde-Bäbis i februari 2013

  Åååååh vad jag blir avis!! Vill oxå oka diiiiit! Vi ska dit nu i slutet på janurari och handla det sista till lillen!! 🙂 Så spara lite till oss i butiken,hehe! Och ska bli spännande och se hur mycket och vad ni köper imorgon!
  Kör försiktigt <3

  Svara
 2. Monica-Gravid med nr 1

  Ååååh, jag vill också åka dit nu!! Vi ska dit en gång till innan bebis kommer och köpa det sista och jag längtar som ett barn på julafton typ 😀 Visa gärna vad du har hittat här på bloggen 🙂 Kram!

  Svara
 3. Emma

  Det var skoj att åka dit!! Jag har sparat lite till er andra, köpte inte allt även om man har lust 😉 😛

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här