Okategoriserade

Bodypump idag

Nu är jag hemma igen efter dagens prestation på gymmet. Det blev bodypump igen och jag har inte ökat på några vikter än, även om jag ska erkänna att jag är sugen på att lägga på lite på benböj. Men jag vill inte riskera att mitt bäcken tar stryk så jag kör så här hela juli också så min kropp säkert har hunnit vänja sig vid träning och vid vikterna. Idag körde jag på lite extra på triceps och biceps. Jag ska banne mig klara dom där dipsen innan det är dags för nästa release! Imon blir det spinning!

20130630-174011.jpg

Jag är inte den som gillar att skriva om hur folk ser u, men idag var det en tjock, kort kvinna med minimal kjol på pumpen! Och när jag skriver tjock så menar jag verkligen det! Och den här kjolen gick knappt ner över rumpan! Det såg verkligen för jävligt ut! Stackars människa som inte kunde se det själv! Jag vet att det finns träningskjolar men den här kvinnan borde inte använda såna och speciellt inte på pump när man böjer sig ner och kör knäböj och sånt! Tur att hon stod längst bak så hon slapp visa rumpan för salen!

3 Comments

 • ANNA

  Hmm..varför har man kjol när man tränar.

  Undrar om du fått bristningar under graviditeten?

  Jag upptäckte någon månad innan förlossningen två små lila streck på ena valken och några månader innan massor på insidan av låren Några dagar efter förlossningen fick jag MASSOR på valkarna, insidan av låren som sträckte sig ut till baksidan av låren och lite bakom knäna, under rumpan. Samt framsidan av låren och höfterna. Inte kul!

 • Sandra

  Jag förstår att du ej menar illa i det du skriver. Men måste samtidigt påpeka hur fruktansvärt fel jag tycker det är, just att du skriver att hon är tjock. Det behöver inte påpekas enligt mig. En kvinna med en alldeles för liten och för kort kjol var det. Inte den mest trevliga synen kanske. Men just att hon var tjock, det var onödigt att nämna.. Sedan att bära kjol när man tränar, det är nog inte det smartaste valet, för någon överhuvudtaget, oavsett kroppstyp. 😉 Isåfall skulle det vara en lång en!

  Svar från Emma: Hmm.. Jo jag hade väl kunnat undvika att skriva det. Men jag måste ändå påpeka att jag tycker att man ska klä sig efter sin kropp och ålder. Ett plagg som sitter bra på en av mina kompisar som är väldigt smal kan t.ex. se porrigt eller osmakligt ut på mig bara för att jag har kurvigare kropp och större rumpa. Det var av den anledningen att jag skrev att hon var tjock. Inte för att vara taskig.

  • Emma

   Svar till Anna: Hej Anna! Nja, jag fick två små på varje sida på höften. Men dom är verkligen små och tunna. Inte längre än 1 cm. Mina vänner säger att dom inte räknas 🙂 Sen fick jag en del bristningar på brösten också, men inte så farligt. Tråkigt med bristningar, jag har massa på låren sen tonåren så jag tycker jag har fått ni kvot med bristningar redan.. Gud vad tråkigt att få bristningarna efter förlossningen när man tror att man har lyckats komma undan!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.