Okategoriserade

Tips mot håravfall

Jag tappar så mycket hår nu att jag knappt vågar ta i det. Varje gång jag tar i topparna så lossnar några hårstrån. Det spelar ingen roll hur många gånger jag tar i det, det lossnar fler ändå! Jag hade en mardröm att jag tappade hela hårtestar och tillslut hade jag bara några hårtestar lite här och där kvar på huvudet! Och sen vaknade jag i panik!!!!

Jag vet att jag inte ska oroa mig eftersom det hår jag tappar nu är det håret jag borde tappat när jag var gravid, men det känns som jag tappar så himla mycket!!!

Till er som slutat amma kan jag tips om några superbra vitaminer som hjälper hår- och nagelväxt. Dom heter Panto-3 och finns i hälsobutiker som t.ex. Life. Dom hjälper håret att växa ut igen, snabbt!!

20130630-213240.jpg

Till er andra som fortfarande ammar. Tvätta helst inte håret varje dag och sätt håret i olika frisyrer, till exempel fläta och tofs i olika lägen så att håret inte påfrestas på samma sätt varje dag.

Har ni några fler tips så tar jag gärna emot!!!

One Comment

  • Monika

    Själv hade jag samma problem att jag fick kala fläckar på vissa ställen. Provade med Priorin och efter 3 veckor slutade jag tappa dem där tofsarna och nu börjar det växa ut nytt hår där det nästan var kalt. 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.