Okategoriserade

Potträningen har börjat på allvar!

Igår fick jag en kommentar med tips på hur vi skulle börja potträningen och jag blev så peppad att vi körde igång direkt efter att jag läst kommentaren, tack!!! Det går faktiskt väldigt mycket bättre än förväntat!

Vi har bestämt att alltid när vi är hemma ska Lucas få vara utan blöja och pottan ska vara där han är. Det var längesen vi hade pottan i vardagsrummet,  men det blev faktiskt en riktig hit. Lucas har suttit på pottan och tittat på tv och spelat ipad till och med så länge att det kom kiss i pottan redan igårkväll. Idag förstod han även att vi blev glada när han kissade i pottan. Varje gång han hade kissat lite så klappade vi i händerna alla tre och då satte han sig och klämde ut några droppar till, igen och igen och igen! Haha!! Han fick också en Idé om att kissa några droppar överallt på golvet, vad vi lärde oss på det var att han kan kontrollera sitt kiss. Så nu ska vi prova att säga till honom att han ska kissa varje halvtimme för att se att det funkar utan olyckor och sen kan vi öka på till 45 min – 1 timme kanske för att prova lite. Idag har han kalsonger på sig för första gången. Han älskar dom och blev jätteglad och utbrast glatt ”blöja”. Jag har försökt lära honom att det heter kalsong så att han inte blandar ihop blöja och kalasong. Ska bli spännande att se hur detta går :-).

  

One Comment

  • a

    Ku att höra! Här är hemma vet A hur det känns när man kissar o bajsar i pottan så hon har tyvärr blivit rädd. Tar vi på henne trosor tror hon det är blöja så hon kissar direkt nör trosorna är på..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.