Okategoriserade

Första frågestunden!

Tänkte på det att många bloggare har ju en frågestund nån gång ibland. Det har jag aldrig haft. Så jag tänkte att jag kunde ha det! Så nu kan ni bombadera mig med alla frågor ni kan komma på!!! Jag lovar att svara!! När ni frågar så skulle jag gärna vilja ha svar på en fråga också:

Vad vill ni helst läsa i min blogg?

Svara inte varierat eller nåt sånt, för det kommer ni få ändå. Men det vore ändå kul att få veta vad i min blogg som ni tycker är mest intressant att läsa. Är det om Lucas? Mina tester? Träning? Dagens outfit? Eller nåt helt annat?

Mitt mål är att svara på alla era frågor imonkväll, men jag kan inte lova nåt 🙂 Allt beror ju på vad min kära son har lust med hehe!!

12 Comments

 • Mira

  Hej Emma! Jag har läst din blogg så länge jag kan minnas, riktigt bra är den! Älskar allt du gör, man blir så inspirerad! Längtar efter att jag själv ska få ett litet knyte att gosa med! Bara en fråga (imperfekt fråga) Hur var Lucas som spädis? Sov han mycket eller var han en gnällig liten lilleman? Och en annan liten fråga, vad tyckte du, gjorde det ont att föda barn. Vissa säger ja! andra säger, nej, inte så värst… Kan du beskriva den lite? 🙂

  XoXo Mira 🙂

 • kristine

  Hej fina du!

  Jag vill först och främst tacka dig för en supermysig blogg, blir alltid så glad och inspirerad när jag läser den 🙂 Till skillnad från många andra gravid- /mamma bloggar känns du så jordnära, gullig och genuin! Jag väntar mitt första barn i augusti, sååå lycklig! Känner igen mig mycket i din situation, är själv gift med en underbar man från ett annat land, som också studerar och jobbar samtidigt och kämpar så fint för familjen 🙂

  Jag skulle gärna vilja se fler mamma outfits, hur man kan klä sig och kombinera på ett snyggt sätt 😉 Jag är även intresserad av att få mer tips om den första tiden efter BB, råd och bra att tänka på alternativt undvika? Exempelvis hur ni bäddade Lucas säng, på ett tryggt och säkert sätt?

  Kram, tack än en gång för en fantastisk blogg!

  Svar från Emma: Tack så mycket Kristine! Kul att du gillar min blogg och det är kul att min personlighet avspeglar sig på min blogg 🙂 Jag ska försöka skriva lite mer inlägg om det som du vill läsa om. Det finns säkert fler som vill det 🙂 Jag kan tipsa dig om min kategori ”Tips” där kan du hitta en del såna tips som du eftersöker också 🙂

 • Maria

  Jag hade tyckt att det hade varit spännande om din kille ville gästblogga eller om du kan skriva lite kring hur han upplever pappalivet. Hur var det som pappa att vara med på förlossningen? Hur tänkte han under graviditeten? Har han några bra tips? Dels under förlossningen men också hur man hanterar en gravid kvinna på rätt sätt? Haha, skämt och sidor men lite såntdär tänker jag.

  Sedan är jag nyfiken över resan till Brasilien och lite mer kring er kärlekshistoria 🙂 Hur håller man kärleken vid liv när barnet föds? Hur förändras relationen?

  Massor med frågor, förväntar mig inte svar på alla utan det var mest tips.

  Tack för en fin blogg. Den får mig bara att längta ännu mer till hösten då det är min tur att få starta samma resa som du.

  Kram Maria

 • Jennifer

  Åh jag vill läsa mer om Lucas. Bebistips om kläder och leksaker osv.

  Berätta gärna hur ni träffades.
  Vad är mest annorlunda att vara mamma från innan?
  Känner du att du var redo? Vad saknar du mest med Från innan mamma tiden?
  Vad är det absolut bästa med jair?

 • Viktoria

  Hur är det med sex? När känner man sig redo igen? Jag har precis fått barn och sex känns så långt bort!
  Helammar du?
  Hur ofta ger du honom mat? När slutade du ge på natten eller gör du det fortfarande?
  Min lilla kille säger dom ska ha mat var fjärde timme men han sover så gott och är så trött när jag väcker honom för mat mitt i natten.

 • Chanette Büchel

  Hej!
  Jag tycker din blogg är perfekt som den är, jag gillar att den är så varierad! Tips, dagens outfit, testrecentioner, livet i allmänhet mm.
  Fortsätt så!

 • Nathalie

  Jag är lite nyfiken på hur du har fått kontakt med så många andra mammor? Bor också i gbg men känner nästan inga andra mammor i min ålder.

  Tycker det är jätteroligt att läsa om Lucas utveckling då min son är nästan jämngammal 🙂 Träningen tycker jag också att det är roligt att du skriver om!

 • Johanna

  När och hur visste ni att ”nu är det dags”? Hur kom ni fram till det?
  Och efter att ni tagit beslutet att försöka, kändes det läskigt? Eller hur kände ni?

 • Marie Alvas mamma

  Tack för en bra blogg!
  Jag tycker bäst om att läsa om Lucas, och bebistips. Jag önskar att du skrev om du har haft jobbiga stunder som mamma. Det skrivs mycket om hur bra allt är som nybliven mamma, men ibland kan vi ha dåliga dagar med mycket bebis gnäll och då känner jag att jag skulle bara vilja vara själv med min sambo.Har du känt så någon gång? Har du klarat omställningen till att vara mamma lätt? Jag saknar att hålla om min sambo på kvällen, eftersom vår bebis är så kvällspigg.
  Har ni använt nässug på Lucas när han var förkyld? Alva är förkyld nu och vi använde nässug och hon sov bättre inatt men sen pratade jag med BVC idag och dom sa att jag INTE skulle anväda nässug för det bildade bara mer snor. Så nu vet jag inte om jag vågar använda den mer.
  Kram till er

 • Angelica

  Hej!
  Jag gillar allt med din blogg faktiskt. Du får den alltid att verka intressant då den är mycket varierad med tester, träning, bebisprat och massa tips! Jag skall ha min första bebis i augusti och är lite orolig över om jag har köpt för lite kläder? Jag vill inte köpa för mycket heller då alla påstår att man kommer att få såå mycket av nära och kära. Jag har tvättmaskin hemma och kan smidigt tvätta upp.
  Men jag skulle vilja ha en liten lista på vad för kläder man bör införskaffa, antal i dessa samt i vilken storlek
  Tack för en superblogg!

 • Sara

  Du har en sån bra blogg från början! Älskar mest dina recensioner av olika slag, allt från bh:ar till olika träningssätt!

  Jag undrar, finns det något du önskar att ha fått information om gällande förlossningen? Att det var något dom missade att berätta?
  Och kunde du känna på dig dagarna innan att förlossningen var på G? Innan slemproppen gick(kommer inte ihåg vad du skrev att det startade med)

  Luddiga frågor fick du från mig;)
  Kram!

 • Sussie

  Hej! Tack för en superblogg 🙂 Tycker det skulle vara väldigt kul ifall du kunde berätta lite mer kring vad du äter, gärna med recept för inspiration 😉 Gärna middagsrecept!

  /Sussie

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.