Okategoriserade

Feber men bara på nätterna

Idag har jag varit hemma med lilla nallen som har mystisk feber som bara återkommer mitt i natten. Jättekonstigt! Nu har han haft feber två nätter i rad men inga andra sjuksymptom. Första natten var han varm men jag ville inte störa honom med att ta tempen, på morgonen när han vaknade var febern borta. Han verkade må kanon så jag lämnade honom på dagis kl 8 och hämtade honom kl 16, fortfarande på gott humör. Så jag tänkte att det kanske bara var tillfällig feber, men igårnatt så fick han feber igen. Inte så hög feber, men 38,3 så det är ändå feber. På natten fick han även feberdrömmar och nästan lite panik och försökte sparka ut mig från sängen så jag gav honom alvedon. Hela dagen har han varit ledsen från och till men jag ser inget fel på honom. Han verkar inte ha ont i halsen heller för han äter som han brukar (lite). Funderar på öroninflammation? Jag förstår verkligen inte varför han bara har feber på natten.  

One Comment

  • Linda

    när Alexander är sjuk har han nästan alltid bara feber på nätterna. Ibland ger vi honom alvedon på kvällen innan han ska somna men aldrig annars. Han brukar vara pigg på dagarna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.