Lucka 17 är öppen!

Godmorgon kära läsare!
Denna morgon öppnar vi julkalenderns 17:e lucka.

Lucka 17-

 

Här hittar vi Barnparadiset med ett genröst presentkort på 400 kr! I Barnparadiset har leksaker, barnrumsinredning, fina namnfiltar och mycket annat. Jag är säker på att ni hittar något för just ert barn där!

20131213-234918.jpg

Leksakerna på bilden hittar ni HÄR!

Det enda ni behöver göra är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se! Är du inte medlem i något socialt medie? Kolla HÄR hur du ska göra för att delta!
 • Utslagsfråga: Hur många leksaker som kan spela musik/ljud har Lucas?
 • Berätta vad du skulle köpa om du vann!

 

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

62 Kommentarer

  • EmmaEmma

   Jag uppdaterade frågan i tävlingen lite. Jag insåg att om frågan är hur många leksaker Lucas har som låter eller spelar så skulle det vara VÄLDIGT många om man räknar alla leksaker som har tutor och skallror etc. Ni som redan har gissat, detta är till er fördel 🙂

   Svara
 1. Anna

  Jag gissar på att ni har 8 leksaker som låter. Om jag vann skulle jag köpa någon inredningspryl till min sons rum. Troligtvis en boklist eller bokstöd!

  Svara
 2. Caroline, 20år och blivande tvåbarnsmamma!

  Jag gissar på 8 st!

  Satt och kollade runt och funderade, jag har letat en gung”häst” åt Elias så vi fick reklamera den jag köpte till förra julen, men killen tjatar hela tiden i ett hopp djur, Men medan jag kollade runt lös hela jag upp, jag hade tänkt köpa förvaring åt Elias badleksaker i julklapp åt honom, men tyvärr var den slut i lager överallt och han fick istället en servis. Nu hittade jag förvaringen och dom har den i lager så utan att tveka skulle jag köpa den: http://www.barnparadiset.se/badleksaker/1035-forvaring-for-badleksaker-pelis-play-kids-kit-.html

  Svara
 3. Marie Alvas mamma

  Det blev fel jag fick inte upp inläggen o försökte två ggr. Nu helt plötsligt kom bägge kommentarerna med. Endast inlägget med att jag gissar på 2 leksaker ska vara med. Jag ville inte försöka fuska det blev fel helt enkelt!! Marie Sjöström

  Svara
 4. Jennifer

  Jag tror Lucas har 4 leksaker som spelar musik. Jag skulle nog köpa massa duplo eller klossar till min son.. Själv älskar jag det och hoppas att han skulle vara lika förtjust. Eller en namnfilt, min son slutade med nappen för länge sen och sen dess har han varit helt frälst i snuttisen som nu nästan är sönder snuttad. Fet vore kul att ge honom en extra fin filt eftersom han tycker om dom så mycket.

  Svara
 5. Erika

  Svårt. Jag gissar på nio leksaker.
  Vilka fina saker barnparadiset har. Jag skulle nog köpa kullabyrint sköldpadda och kanske en barnvagnsleksak. Skulle passa en nyfiken liten bebis! 🙂

  Svara
 6. Tilde

  Jag tror han har 7 stycken leksaker som spelar musik.

  Åh, jag skulle definitivt välja den här skulle vara såå fint minne av lillens första år och passa perfekt in i hans blivande barnrum sen! 🙂 Har letat efter en sån här tavla länge och nu har jag äntligen hittat den perfekta bildramen! Såg på din blogg förut när du gjorde handavtryck med Lukas, tror det skulle vara väldigt skoj och minnesvärt 😉

  http://www.barnparadiset.se/gipsavgjutning-baby/958-gipsavgjutning-med-vit-ram-for-12-bilder-mitt-forsta-ar-.html

  Hoppas på tur!

  Svara
 7. Sofie Sköld

  3 stycken sånna leksaker har han.

  jag skulle nog köpa en hoppko som båda mina trollungar kan ha roligt med. =)

  Svara
 8. Nathalie

  Jag tror att Lucas har 3 st leksaker som låter. 🙂

  Om jag vann skulle jag köpa konditorilådan med 39 delar till min flicka 🙂

  Svara
 9. Camilla Sjö

  Jag gissar på 4 st.

  Jag skulle köpa påslakan, då vi bara har ett sett och det blir nerspytt jämt och ständigt. hoppas på tur, har inte vunnit nått iår än…

  Svara
 10. Mia

  Jag tror han har 5 leksaker med ljud. Oj, det fanns ju hur mycket som helst! Men jag tror att om jag vinner så ska jag köpa ett lektält och kanske en hoppko, då vi flyttar till större snart så lillen får eget rum =)

  Svara
 11. Anna Brunet

  Jag tror Lucas har 4 leksaker som låter. Om jag vann hade jag köpt häst i trä gungan 🙂 det vore perfekt för Alicia att gunga i 🙂

  Svara
 12. Zandra - Mamma till Milo 5 månader, Mitt liv på landet

  Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla till min son Milo 5 månader! 🙂

  1. Har tipsat om din julkalender och dagens lucka på min blogg här:

  http://zandrasnyadagbok.blogg.se/2013/december/tavling-1712.html#comment

  2. Jag tror Lucas har ca 10 leksaker med ljud? 🙂

  3. Jag skulle köpa någon aktivitetsleksak, då han inte har så mycket sådanna och börjar få intresse för det nu! 🙂 <3

  Om jag skulle få den stora äran att vinna, skulle jag nog välja denna:

  http://www.barnparadiset.se/barnleksaker/1767-uppblasbar-matta-med-spegel-och-ljud.html#

  Skulle verkligen betyda GULD, så nu kan jag bara hålla alla tummar & tår jag har, det hårdaste jag kan! <3 🙂

  Svara
 13. Annika - drömmen om 11 barn (nu med JULKALENDER)

  Jag är med o tävlar.
  Om jag vinner skulle jag bland annat köpa en stor låda playmais. har testat detta tidigare o gillade tanken. Nu när Rasmus är så pass stor att han kommit på hur kul det är med pyssel skulle detta vara underbart med honom! Dessutom är ju playmais ekologiskt och bra, fint för både oss och för naturen alltså, sånt gillas! <3
  Länk till playmais: http://www.barnparadiset.se/skoj/3250-playmais-fun-to-play-farm.html

  Gissar på 17 leksaker som låter!

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  Svara
 14. FC

  1. Har tipsat tidigare på insta
  2. Jag chansar på 11 låtande saker 🙂
  3. Om jag vann skulle jag köpahttp://www.barnparadiset.se/barnfiltar-och-gallerfiltar/2720-parlsammetsfilt-cotton-cand-elodie-details.html# – för gud vad jag har dragit på att köpa den 🙂

  Svara
 15. Karolina

  Jag tror han har 8.

  Jag skulle köpa en nappburk (de har en viss förmåga att alltid försvinna) och en dyna till sittvagnen som snart kommer att börja användas.

  Svara
 16. veronica l

  Gissar på 2 leksaker. Om jag vann skulle det bli en av de coola gåbilarna eftersom gå är vad min lilla kille tränar på just nu, fast längst med alla möbler

  Svara
 17. Jenny

  Vi gissar på 15 leksaker. Om vi vinner presentkortet så blir det en docka, klossar eller matset. Finns så himla mycket fint.

  Svara
 18. Niki

  Oj sent ute hoppas jag hinner! Jag skulle köpa presenter till dotterns 1 års dag i Februari! Jag tror Lucas har 5 leksaker med musik/som låter!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här