Högläsning ur bloggen

En gång för många år sen, läste jag om en annan mammabloggare som hade börjat läsa högt ur sin blogg för sina barn på kvällarna. Den mamma hade lite större barn än vad jag hade, så jag tänkte att jag skulle börja med det när Lucas och Isadora är lite äldre. Nu är dom lite äldre och kan både uppskatta och förstå mer så därför började jag med det igårkväll 🙂 Alltså WOOOW vilken upplevelse!

Vi började läsa i två ändar, från 1:a mars 2013 och från 1:a april 2016 eftersom Lucas och Isadora är födda de månaderna och för att det skulle bli rättvist. Jag tänkte att det nog är roligast för dom att börja i närheten av deras födelse och framåt, istället för att börja läsa från 2012 när jag började blogga. Men om dom fortfarande tycker det är kul när vi läst alla andra 8000 inlägg så kan jag absolut gå tillbaka och läsa om hela graviditeten med Lucas också 🙂

Jag har nog aldrig sett barnen med så breda leenden när vi har läst förut! Dom var så glada och exalterade över att få höra om tiden när dom föddes och när Lucas var 3 år och väntade på att få bli storebror 🙂 Älskade ungar! Dom brast ut i gapskratt flera gånger, den ena gången var när jag hade skrivit ett fult ord, haha! Jag brukade inte skriva så många fula ord så det var ganska lätt att hoppa över att läsa när jag väl hade skrivit något, men jag var inte beredd på att ordet “surkärring” skulle dyka upp i ett inlägg. Haha! Barnen höll på att skratta ihjäl sig! Det låter ju alldeles förfärligt och inte alls likt mig – ni får nästan gå in HÄR och läsa själva för att förstå varför jag använde det ordet. Jag skulle nog inte valt samma idag. Det andra som var riktigt roligt när vi läste igår var när vi läste om Lucas som absolut inte ville gå till simskolan för att han inte ville att hans minionsplåster skulle bli blöta. Jag filmade honom för han var helt förstörd trots att jag visade att jag hade massor av nya minionsplåster och att jag till och med hade vattentäta plåster att sätta ovanpå, men han skrek och var ledsen. Sen visade jag honom videon och det är den reaktionen som är helt obetalbar och som ni kan se i det HÄR inlägget. Lucas och Isadora höll verkligen på att skratta ihjäl sig!

Jag blev alldeles varm i kroppen av vår lilla lässtund igår och jag känner mig så tacksam över att jag sparat allt detta! Det här är minnen och händelser som jag aldrig hade kommit ihåg om det inte var för bloggen. Den är som en guldgruva full med minnen, ovärderlig!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här