Minions får inte bli blöt

Envisaste, finaste Lucas! Det blev inget minisim idag 🙁 Jag var säker på att jag hade en vattentät metod för att övertala honom att låta Minions-plåstrena bli blöta, men det gick verkligen inte alls. Han har varit superglad hela dagen, men när vi pratar om simmet så blir han antingen arg eller ledsen. Han grät och berättade för mig att han inte ville att Minions-plåsterna skulle bli blöta så jag erbjöd nya minionsplåster och till och med vattentäta plåster ovanpå. Om jag inte hade varit höggravid så hade jag nog tagit med honom ändå och försökt på plats istället. Då kanske det roliga badet och rutschkanan i den andra poolen hade lockat honom att hoppa i vattnet ändå. Men nu kände jag att det skulle bli för tungt att bära ett gråtande barn om han skulle bli ledsen när vi var där.

Jag har verkligen försökt prata med honom och till och med muta honom med ett litet paket som jag har i garderoben, men han totalvägrade och blev så ledsen att det gjorde ont i mitt hjärta. Jag vill ju inte gå och simma till varje pris, jag vill ju att han ska kul på simmet, det är ju för hans skull som vi går dit! Jag gjorde en kort video bara för att bevisa för Jair att jag inte bara var lat utan att jag hade gjort ett ärligt försök att få med Lucas till simmet. Jag kommer aldrig lägga upp den videon nånstans för det skulle vara elakt mot Lucas. Men ni ska få se en annan video!

En halvtimme efter att jag hade spelat in videon när Lucas var sådär superledsen och arg så får han syn på videon på min telefon. Hans reaktion är UNDERBAR! Knäpp men UNDERBAR!

(På videon sitter jag och visar Lucas alla nya Minions-plåster och vattentäta plåster som han ska få efter simmet.)

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här