Han GÅR själv…!

Vilken rolig slump att det var just den dagen som jag satt och skrev ett tidsinställt inlägg om att William kommer gå vilken dag som helst och just den dagen börjar han gå – när jag är på simskolan med Isadora! Så här skrev jag tidigare idag:

”Nu går William vilken dag som helst! Han går mer än gärna när man håller honom i handen, men så fort man släpper honom så blir benen som spagetti. Han kan, men vill inte. Haha! Ibland, när han själv inte tänker på det, så tar han ett eller två steg mellan olika möbler. Det är hur som helst väldigt spännande nu! Jag längtar verkligen tills han går nu, det blir ju så mycket enklare med skor och sånt om han kan gå. Det är ju inte jätteroligt när det kryps runt med skor utomhus, då slits dom ju ut på en gång….”

När jag var borta så hade han gått mellan vardagsrummet (där Lucas satt) till köket där Victor var. Såååå roligt! Synd att jag missade det bara 😅 Men jag är glad att Victor var där och såg det, det är ju ändå hans första barn 🙂 och så var det kul för Lucas att få vara med också!

När jag och Isadora kom hem så var William ur stolt och gick fram och tillbaka hur många gånger som helst!! Dessutom hade han världens bästa brorsa som gick jämte, redo att rädda honom om han skulle ramla!

Asså ser ni stoltheten i hans ögon?!

Så duktig kille!

Och för det mesta var den där lilla tungan ute – så gör han alltid när han är exalterad. Precis som pappa gör ibland 🙂

Idag är han 1 år och 1,5 månad gammal 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här