Okategoriserade

Havandeskapsförgiftning?

Magontet är fortfarande kvar och nu mår jag illa också. Vet inte riktigt vad det beror på men. Nu när jag började må illa också så känns det som jag kanske skulle ringa till förlossningen iaf. Kan ju trots allt vara havandeskapsförgiftning.

Men jag har legat en bra stund på rygg nu så det kan ju också bero på det. Så jag ska upp och röra lite på mig nu och sen inte lägga mig på rygg mer för att se om det går över. Tänkte prova äta lite också, men om det inte blir bättre innan åtta så får jag ringa till FL. Och om magen inte är bättre imorgon så att jag kan jobba så får det bli ett besök på Antentalavdelning.

3 Comments

  • Cia

    Kolla upp det men det brukar inte ha med magont att göra vad min bm sa. Jag har nämligen själv åkt på förgiftning men än lätt sådan. Sålänge det inte flimrar för ögonen och du har huvudvärk och äggvita i urinen så är det nog ingen fara men jag är ingen expert och man vet aldrig! Lycka till!

    Svar från Emma: Tack cia! Jobbigt med havandeskapsförgiftning! Jag tror inte heller att jag har det längre, men jag blev orolig när jag mådde illa för jag läste på 1177 att illamående och kräkningar kunde vara tecken på havandeskapsförgiftning…. Läkaren verkade ju inte heller vara orolig för det när jag träffade honom igår.

  • Katja

    Låter inte som havandeskapsförgiftning om du ”bara” har magont. Låter mer som att det kommer från magsäcken, den kan ha irriterats av något du ätit. Har du halsbränna kanske? Jag känner inte alltid halsbrännan i halsen utan mer i magsäcken, precis under bröstbenet. Men ring ikväll om det inte går över och du är orolig, annars kan du vänta till imorgon och ringa BM.

    Svar från Emma: Tack Katja! Jag blev orolig eftersom jag mådde illa också. Jag har ont under naveln så jag trodde att det kunde vara nåt med tarmarna, men läkaren sa att det enda organ som sitter där jag pekade är urinblåsan och den trodde han inte orsakade den här smärtan… Konstigt… Han ordinerade vila och att jag skulle söka akut om jag fick kraftigare smärtor så att läkarna kunde konstatera att inget tillkommit isf.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.