Okategoriserade

Tips på en riktigt bra skräckfilm!

Jag älskar skräckfilmer och har typ sett alla bra (tror jag) fram till 2013. Efter det så tittade jag och sambon mest på serier. Det har varit svårt att hitta bra rysare. Som jag har skrivit förut finns det inget sämre än DN dålig rysare, totally waste of time! Men nu kollar vi på Netflix och ViaPlay och då fick jag syn på filmen Oculus som verkar bra. Och ja, den var riktigt bra!! Inte den bästa jag har sett, men jag var rädd, gömde mig under filten och bakom mina händer och nu efteråt så ligger jag här i sängen och är lite skraj fortfarande 🙂 Gillar ni skräckisar så ska ni se den!!

  

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.