Okategoriserade

Test av nagelprodukter från Rio Skönhetsvård!

Igår testade jag och min kompis Sanna nagelprodukterna från Rio Skönhetsvård som också tävlas ut på bloggen just nu. HÄR hittar ni tävlingen!

Nagelpaketet som jag har testat är detta på bilden här nedanför och det är också det som ni kan vinna här på bloggen. Appliceringen av det här nagellacket liknar inget jag sett förut så jag tyckte verkligen att det var superspännande att få prova detta. För att få till dom här häftiga mönstrena och applicera nagellacket gör man så här:

Välj minst två färger på nagellack och droppa ner i ett vattenbad. Rör om med en pinne/nål enligt instruktionen för att skapa virvlar/blommor. Sedan doppar man helt enkelt naglarna i nagellacksbadet och varje nagel får en unik design 🙂

Jag tycker att dom här vackra mönstrena ser väldigt avancerade ut när jag tittar på paketet, så jag var faktiskt lite nervös att det skulle vara lite för avancerat för mig och att det skulle sluta med en massa kladd på naglarna istället för vackra mönster! Både jag & Sanna är ingenjörer och är kanske inte jättevana med att hålla på med pilliga, avancerade saker som kräver mycket med tålamod… men det här var både enklare och mycket roligare än vad jag trodde! Jag har redan bestämt vilka färger jag ska testa nästa gång och vilket mönster jag ska göra då 😀

Tänkte ni skulle få se lite bilder från ”nagelstudion” här hemma hos mig igårkväll så att ni får en liten inblick i hur det går till 🙂

 

 

 

 

 

 

 

.

.

På bilden till vänster sitter Sanna och tejpar fingrarna för att nagellacket bara ska fastna på naglarna och inte på fingrarna.                                                                      

På bilden till höger är vattenbadet på plats, nu ska nagellacksfärger väljas ut, minst 2 st! Jag valde röd, orange och grön (riktiga Karneval-färger 🙂 ).  Sanna valde svart, vitt och grön.

 

 

 

 

 

 

 

 

Färgen droppar man helt enkelt bara ner i vattenbadet så att det bildas ringar som på bilden. När man har droppat tillräckligt med färg i vattenbadet skapar man enkelt mönstret genom att dra pinnen som med stålnål som ni ser på bilden till höger. I paketet finns det olika förslag på mönster man kan göra 🙂 eller så kan man testa lite 🙂 Det här var lätt som en plätt! Och superkul!!!!!!

När man är färdig med mönstret doppar man helt enkelt nageln i vattenbadet på det mönster som man vill ska fastna på nageln. Sen vinklar man fingret lodrätt i badet utan att ta upp det och väntar 10 sekunder.

Här har jag doppat första fingret i nagellacksbadet, fint va!? 🙂 Ganska mycket nagellack har kommit på fingret och det var för att jag var så nervös så jag tryckte liksom ner fingret så långt det gick i vattenbadet och då hamnar all överflödig färg på fingret 😛 Nästa gång jag gör detta så kommer jag nog tejpa täck-tejp lite längre ner på fingret också 🙂 Färgerna är finare i verkligheten 🙂

Det var lite svårt att ta kort på mina naglar eftersom det röda och oranga inte vill visa sig när jag tar kort med min iPhone. Men här kommer iaf några hyfsat bra bilder:

Det röda ser rosa ut på bilden och det gör det faktiskt i verkligheten också ihop med det oranga så tätt inpå.

Här kommer också en bild på Sannas naglar igen 🙂

Jag tyckte det här var superkul! Mycket roligare än att bara måla naglarna med enfärgat nagellack! Och det var ju inte alls svårt heller!! Det här var ju första gången för både mig och Sanna och ändå ser ju våra naglar superproffsiga ut!! Det här kommer jag göra om många gånger 🙂

Jag lägger upp fler bilder när jag har gjort det igen 🙂

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.