Tredje graviditeten

Halsbränna from hell!

Asså fy bubblan för den här halsbrännan! Nu är det lika illa som det var när jag var höggravid med Lucas, trots att jag äter både Novalucol och Omeprazol! När jag var höggravid med Lucas åt jag bara Novalucol och jag överlevde på det till vecka 40 då jag tillslut på BF-dagen fick gå iväg och köpa Omeprazol.

halsbränna gravid

Inatt har jag knappt sovit alls! När jag la mig så vaknade jag hela tiden av spya som kom upp hela vägen till munnen och det brände som sjutton i halsen så jag fick gå upp och neutralisera med mjölk och Novalucol. Sen fick jag sova halvsittandes hela natten och Lucas väckte mig totalt 4 gånger. En av gångerna verkade som att han vaknade av en mardröm 🙁 Han skrek rätt ut och ropade efter vagnen så då la jag honom i Joolz Geon som står i sovrummet och till min förvåning somnade han om i den. Han har fortfarande hosta så egentligen var det bättre för honom att sova där i. Dom andra 3 gångerna väckte han mig för att han behövde kissa. Hans blöja var nästan helt torr när det var dags att gå upp för dagen, så det verkar verkligen som att han snart inte behöver blöja mer.

Jag kommer nog somna på soffan ikväll! Det är lite svårt att avgöra, men det känns som om att tröttheten har kommit tillbaka. Förut klarade jag mig på lite sömn, men nu känns det som jag inte orkar vara vaken om jag inte sovit 8 timmar…. Imorgon är det jag som tar sovmorgon 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.