Okategoriserade

Ingen bil – men det är fredag!

Det blev tyvärr ingen bil idag. Bilfirman kändes helskum och det såg ut som en stor soptipp med massor av ostädade bilar där utvändiga delar hade lossnat från bilarna. Jaja, vi får leta vidare. Mamma tyckte att jag skulle leta privat för hon trodde inte man fick så mycket  för pengarna när man köper direkt från bilsäljare. 

Nu tar vi helg! Igår bakade jag och Lucas chokladbollar på dinkelflingor. Dom blev inte så söta (vet inte riktigt varför) men Lucas tyckte om dom ändå. Det är så härligt att se när han gillar något ätbart. Jag tror det är svårt att föreställa sig om man inte har ett barn som inte äter och inte ens äter kakor och sånt. Lyckan när jag ser honom äta något som han verkligen tycker är gott är fantastisk!!

  

2 Comments

    • Emma - På Smällen igen!

      Ja! Det var jättekul! Han smakar alltid på kakor som är bruna (dvs. choklad) men vita kex och sockerkaka och sånt tycker han inte alls är gott. Jag antar att det inte smakar så mycket för honom. Choklad behöver inte ens vara särskilt sött för att han ska gilla det. Pepparkaka äter han också.

      På matfronten så är det fortfarande bara korv och köttbullar men ibland så kan han överraska och äta lite macka med smör på. Största framsteget detta halvåret är att han har ätit potatis ett par gånger på förskolan. Även om det bara är små myrsteg framåt så är vi tacksamma varje gång han äter något nytt. Men tyvärr är det sällan som vi ser att han faktiskt gillar det han äter och även om han äter och kanske gillar så får han kväljningar och då slutar han att äta. Jättetråkigt! Men som sagt, vi är glada för alla framsteg, även dom små 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.