Spanien

Grattis till mig!

Hipp hipp hurra för idag är det min födelsedag ? Idag fyller jag 32 år och är i ett par månader äldre än min andra hälft Victor ? Idag överraskande han mig med vacker födelsedagssång och bubbel på sängen. Det var längesen din jag blev grattad på sängen, ja sist var väl när jag var tonåring ☺️ Jag fick också ett gäng presenter som Victor verkligen hade tänkt igenom. Han överraskade mig bland annat med två fina fotlänkar eftersom min blivit alldeles brun, ett nytt läppstift (mitt tog precis slut), en ögonskugga som jag velat köpa och ett stort ritualkit från Rituals med bland annat grejer för bad som vi har pratat om. Vi har pratat om att vi ska ha myskvällar hemma i badkaret i höst så då kan vi använda kitet 🙂

Nu ligger vi vid poolen och Victor kom precis med två glas bubbel som vi skålade med 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.