Första gången på stranden i Alicante

Idag åkte vi till stranden för första gången under den här resan. Stranden vi besökte idag heter Campoamor. Vattnet var nästan ljummet, helt fantastiskt! Vi njöt av att ligga i och bada varvat med strandlek vid vattenbrynet.

org_dsc05443
org_dsc05423
org_dsc05431
org_dsc05449

Vi hade med oss frukt och chips som mellanmål. Det är viktigt att fylla på med vatten och ett smart knep att göra det på är genom massor av vattenmelon. Och när man svettas mycket behöver man salt så därför fyller vi på med chips. Barnen dricker dessutom mer vatten när dom får chips 🙂

Barnen lekte länge i sanden och ritade bokstäver och plockade stenar. Jag och Victor kunde sitta och prata och mysa på varsin Corona medan vi tittade på barnen som lekte så fint.

org_dsc05440
org_dsc05402
org_dsc05455
org_dsc05389

Efter cirka 4 timmar tog Lucas-batterierna slut och då var det dags att åka hem och äta. Det är roligt och helt underbart att vara på stranden, men efter många timmar i solen så behöver barnen en paus.

Hemma fick dom se på TV en stund medan jag värmde på köttfärssåsen som vi hade lagat i förväg. Jag kan verkligen uppskatta både detta livet där vi bor i radhus och för det mesta lagar mat själva och att bo på hotell med all inclusive som vi gjorde på Cypern. Det är skönt att äta egenlagad mat också, särskilt för barnen som oftast äter lite mer 🙂 Det är semester på olika vis. Det roliga är också att jag har börjat tycka om att laga mat igen. Jag har typ aldrig gillat och laga mat, men nu plötsligt så ser jag det som en rolig sport. Knäpp man är! Haha!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här