Min 32-åriga födelsedag!

Min födelsedag igår blev verkligen helt fantastisk! Vi tillbringade dagen i poolen eftersom det varit lite blåsigt här i ett par dagar så stranden var inte så rolig sist.

Vi hade jättekul i poolen. Barnen badade dök och vi hoppade kanonkula flera gånger om. Jag har aldrig haft så mycket vatten i näsan och öronen som igår! Men roligt hade vi 🙂 När vi hade badat klart gjorde vi oss iordning för att åka in till Alicante för att äta på finfin restaurang 🙂 Det blev makalöst god tapas med bubbel i en vacker restaurang som är en av Victors favoriter.

Lucas som oftast är väldigt selektiv med vad han äter imponerade genom att prova wagyukött, tonfisksushi och lufttorkad skinka. Min duktiga kille! Hans nyfikenhet på mat har verkligen imponerat på oss under denna resa 🙂

Efter den goda restaurangmaten tog vi en drink på en bar som låg inuti en liten oas av grönska. Den var omgiven av jättelika palmer och träd från Australien som var 100 år gamla. Jag har aldrig sett sådana jätteträd nån gång förut! Dom var både jättehöga och jättestora i omkrets! Vi var tvungna att fota lite där 🙂

org_dsc06025
org_dsc06019
org_dsc06009

Victor köpte drinkar till oss, det blev en Frozen Margarita eftersom jag trodde att jag aldrig druckit det förut men sen kom jag på att vi nog drack en jordgubbsmargarita på en av våra dejter ? Jag saknar våra dejter ibland. Victor är världsbäst på att ta med mig på fina restauranger med god mat och vi kan verkligen sitta och prata i timmar utan att tröttna på varandra. Många av våra dejter varade liksom i 7-8 timmar ?

org_dsc05964
org_dsc06000

Efter drinkarna gick vi och åt glass på ett sicilianskt glasställe som är otroligt poppis i Alicante! Mums! Kvällen avslutades sent… vid midnatt gick vi tillbaka till parkeringen men på vägen dit shoppade vi lite souvenirer. Lucas köpte en fin kristall för sin veckopeng. Isadora fick också en kristall, jag köpte ett par örhängen och så köpte vi en väldigt fin kylskåpsmagnet 🙂 Det blev verkligen en perfekt födelsedag 🙂 Jag är så tacksam och framför allt, så lycklig!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här