Spanien

Victor: Ännu en härlig dag på stranden

Det är hög tid för mig att göra mitt första inlägg på ett tag. Som ni vet så har ju Emma dragits med en väldigt enveten infektion – stackarn ? Jag tycker så synd om henne som verkligen inte behövde detta som avslutning på en tuff vår på grund av hennes magproblem. Därför är det extra viktigt för mig att hon får all vila hon kan få nu under semestern, särskilt här i Spanien där vardagen är extra långt borta.

Eftersom vi på förekommen anledning hållit oss hemma vid poolen i lugn och ro hittills så känns det lite extra skönt att komma iväg till stranden. Det ger dels både oss och barnen lite omväxling, och vi alla föredrar stranden även om Isadora ibland saknar att simma i ”stora” som hon kallar den djupa delen av poolen. Ingen har ju heller mått sämre av salta bad och sol, även om vi så klart får hålla lite extra uppsikt hur Emma mår med tanke på solen och värmen här.

org_dsc05923
org_dsc05922

Lucas har än en gång visat på sina färdigheter som fotograf idag och tagit ännu fler riktigt fina bilder på Emma och mig. Även om han har en egen Polaroid-kamera sedan tidigare, så har han redan vuxit ur den och bemästrar mammas kamera minst lika bra som henne. Idag slog till och med tanken mig att han borde gå i fotoskola om det visar sig att han tycker det är roligt! ☺️ Jag ser så mycket fram emot att se honom växa upp, och få stötta honom på alla möjliga sätt för att förverkliga hans drömmar.

org_dsc05407-1

Isadora har som vanligt varit familjens clown och hoppat runt på stranden och visat oss andra alla möjliga miner och konster. Det vill säga, efter att hon lekt runt i vågorna så klart. Hon är verkligen ett vattendjur och tycker inte alls att vågorna är skrämmande utan skall prompt med ut och bada oavsett. Ibland får man nästan göra henne irriterad när man säger ifrån för att hon inte skall bli skrämd, vilket gör lite ont i hjärtat. ?

org_dsc05862
org_dsc05863

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.