Så trött och svullen

Tack allihopa som kommenterade i måndags! Vi åkte tillbaka till vårdcentralen för att testa hela familjen för att utesluta att någon annan är smittbärare. Det visade sig att den enda med streptokocker är jag och att jag antagligen har åkt på en ovanligt envis sådan. Jag är nu inne på min fjärde dag med bredspektrum antibiotikan och jag är inte alls på topp. Jag har inte ont i halsen längre men jag är så sjukt trött. Jag vill typ bara sova hela tiden. Dessutom har jag svullnat upp i kroppen och i ansiktet, så jobbigt.

Jag längtar verkligen tills det här är över en gång för alla. Jag tycker att den här halsinfektionen har förstört tillräckligt av min semester redan. Tur att vi har nästa vecka här också, annars hade jag varit rejält besviken nu.

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Lisa från Skåne

    Vilken jäkla otur du har. Kan du inte bli sjukskriven när du är så dålig. Du har ju ingen nytta av din semester. Krya på dig.❤

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här