Fullt upp – vaccinering, testköra XC90 och jobb!

Idag har det varit fullt ös hela dagen – som vanligt i den här familjen 🙂 Dagen startade 6.30 då Isadora öppnade sovrumsdörren för femtioelfte gången. Hon drömmer jättemycket just nu och sover därför dåligt. Jag undrar om hon sovit nånting överhuvudtaget mellan 01.00-04.00, det har jag knappast gjort i alla fall… Vi var hemma sent från Alléjouren igår så Lucas var också lite tröttare imorse, men eftersom han inte behövde antibiotika så knallade vi ändå iväg till skolsköterskan för Lucas vaccinering. Han var så duktig! Och skolsköterskan var så gullig och plockade ihop ett helt litet doktorskit med bandage, plåster, handskar och pillerkoppar som han kunde gå hem och leka med efteråt – som belöning 🙂

Efter vaccineringen fick Lucas hänga med och testköra XC90 🙂 Lucas tyckte det var så spännande!

Han satt som en kung där bak i mitten på sin alldeles egna plats 🙂 På bilden sitter han på den integrerade bältesstolen på demobilen.

Det känns nästan lite overkligt att vi kanske kommer ha en så här stor bil i höst 🙂 Det här är verkligen en bil för den stora familjen 🙂

Victor var också nöjd när vi testkörde bilen. Han älskade körkomforten och riktigt gottade ner sig i känslan 🙂

Vi körde hela vägen hem för att testa om vi verkligen fick plats med alla tre stolarna bak och så att bilen fick plats på vår uppfart som är i det minsta laget. Det gick precis och då lyckades vi till och med knö in Lucas bältesstol i mitten 🙂

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att XC60 är för liten för en familj med tre barn, men XC90 funkar 🙂 Nu återstår det bara att bestämma sig, blir det en XC90 eller en minibuss?

Efter bilturen åkte vi hem och jobbade. Victor jobbar fortfarande hemifrån och jag kör all-in med mitt egna företag 🙂 Idag stod filmklippning på schemat 🙂 Ni missar väl inte att vårt första avsnitt på youtubekanalen ”Gravid Vecka för Vecka” kommer upp redan nu på lördag?! Jag är såååååå sjuuuuukt taggad!

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Jennie

  Vi har en minibuss (Chrysler Voyager) och måste säga att de är underbart! Den har 7 platser, 2 fram 2 i mitten och en 3-sitts soffa längs bak. Skön att åka i, stor plats för alla och gången som blir mellan de främsta och mittersta stolarna gör att bilen känns luftig och rymlig.
  Och regnar de när man kommer fram till utflyktsplatsen så kan man umgås i bilen!;D;D

  Svara
  • Emma

   Hon sover väldigt dåligt när hon ligger i vår säng. Hon har alltid haft behov av utrymme när hon sover så när vi försöker få henne att somna om hos oss så slutar det med att ingen av oss tre sover. Då är det bättre att försöka natta om henne i hennes säng ? Vi försöker alltid göra det som är bäst för henne ❤️

   Svara
 2. Sara

  Vi har också tre barn. 2, 5 och 7 år. Vi köpte en ny VW Sharan när trean kom eftersom vår Volvo blev för trång. Provkörde massa olika bilar och var helt inne på att köpa en snygg SUV som kunde bli 7 -sitsig, tyckte inte att en minibuss var riktigt vad vi var ute efter. Men Vi r så nöjda nu! Jättebra utrymme i bilen för att hjälpa barnen med bälten etc, enkel att fälla upp extra säten där bak, bra bagageutrymme och så världens bösta dörrar som vi öppnar med knapptryckning och som aldrig slår i bilen intill eftersom de är ”gliddörrar”. Testa en sharan och återkom! Vi lyxade till med panoramatak för att bussen ska kännas lite lyxigare? vi e vansinnigt nöjda iaf! Lycka till med sökandet!

  Svara
  • Emma

   Vad kul att ni hittade en bil som ni blev så nöjda med ? Vi är ganska insnöade på just Volvo men man ska aldrig säga aldrig. Tack så mycket för tipset!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här