Okategoriserade

Frukost med 5 andra mammor

Imorse startade vi dagen med att äta frukost hos Petra som bor precis i närheten av mig 🙂 Det blev en 5 timmar lång frukost à la knytkalas med 5 andra mammor med bebisar i allt från 3-5,5 månader. Så himla skoj med mammahäng 🙂

20130618-183849.jpg

Det visade sig att det var iaf 2 andra mammor som ville hänga med och träna med mig. Så himla kul!!! Det är ju så tråkigt att jämt träna själv. Egentligen skulle jag tränat igår och idag, men jag är fortfarande sjuk så det blev tyvärr inget med det. Jag hoppas på att jag kommer iväg på träning på torsdag istället. Om jag har massa lust kanske jag kör ett pass på midsommarafton-morgon, vi får väl se hur ambitiös jag känner mig 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.