Femte graviditeten,  Förlossningen 4:e barnet

Ett livstecken

Hej på er! Det är så mycket jag vill skriva nu och jag inser att det tar en liten stund för mig att formulera mig så därför börjar jag med ett litet livstecken 🙂 För en vecka sedan blev jag mamma för fjärde gången till den här lille krabaten 🙂 Mer om det kommer i nästa inlägg!

6 Comments

 • Gittan

  Har verkligen saknat dina inlägg här på bloggen, även om jag oxå följer på instagram så är bloggen en annan sak. Stort grattis igen till lillen och ser verkligen framemot att fortsätta läsa dina inlägg här 🥰

  • Emma

   Men åh tack snälla ♥️🙏🏻 Jag känner att jag varit lite ur form för att skriva och så har det känts som alla ändå är på Instagram. Tack snälla! Det känns plötsligt mycket mer meningsfullt att blogga igen 🙏🏻

 • blåmesen

  Grattis 💕!
  Jag känner på nåt underligt sätt att vi gått igenom våra graviditeter ”tillsammans” eftersom mina två killar är födda en månad före William respektive nytillskottet. Fint att höra att ni är i mål med er nya familjemedlem, ser fram emot att läsa mer senare!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.