Femte graviditeten,  Magen

Magen vecka 16 – bebis nr 4

Nu är bebisen stor som en avokado! men jag tycker fortfarande att magen är liten och nätt – så skönt! Jag tycker om att känna mig rörlig och det känns bra att jag kan lyfta och bära William som vanligt. Jag känner mig piggare nu och orkar mycket mer, snart kanske jag kan gå till gymmet igen också!

Hur mår ni andra gravida?

One Comment

  • Gittan

    Jag är i v 38 nu, känner mig mest stor (trots att magen är minst denna gång och ALLA påpekar hur liten jag är), otymplig och trött. Börjar längta efter bebis även om jag försöker njuta av de sista nu för detta är högst troligt min sista graviditet och jag vet att jag kommer sakna magen, sparkarna och känslan av att vara gravid sen.

    Skönt att du mår bättre! Den första tiden som gravid är ju allt annat än rolig..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.