Femte graviditeten

Jag och 16 andra preggos på gravidvattengympan igår!

– Samarbete med Magplasket –

Igår somnade jag med ett stort leende på läpparna! Jag var så upprymd och glad över allt jag var med om igår så det var nästan svårt att somna faktiskt. På dagen hade jag besök av Jessica som driver kontot @husmedbarn på instagram som hade med sig massor av gofika 🙂 Hon tyckte inte att jag skulle behöva fixa något eftersom jag är preggo, såå gullig! Det är jättekul att träffa Jessica och hennes barn för både vi och alla barnen klickar så bra tillsammans – det är så kul när man hittar såna vänner!

När Jessica och barnen hade gått var det dags för första passet på gravidvattengympan med Magplasket Hisingen som jag sett framemot så himla mycket! Jag var sååå exalterad när jag kom dit och ännu mer när jag insåg att Mariana som håller i passen har lyckats samla ihop 17 gravida som ska gå kursen tillsammans!!!! SÅÅÅÅÅ HIMLA ROLIGT! Jag ser så mycket framemot att lära känna alla andra och att få hänga med Mariana i ett antal veckor – hon är såååå himla skön!

Jag har gått på gravidvattengympa i alla mina graviditeter och tycker att den på många sätt varit höjdpunkten i mina graviditeter, som jag längtat tillbaka till när jag inte är gravid. Det är en speciell tid och väldigt mysigt att få dela med andra gravida och att få prata om den kommande förlossningen tillsammans med barnmorskan. I varje pass pratar vi nämligen en stund om förlossningen och då får man möjlighet att ställa frågor eller dela med sig av erfarenheter. Jag har lärt mig sååååå mycket och jag tror det är tack vare allt jag lärt mig som jag hade en så fantastisk förlossning sist! Jag hade ju faktiskt bara riktigt ont i 1,5 timme av förlossningen. Innan dess var det livets fest och jag och Victor hade skitkul 🙂 Haha! Ja, ni som kollade förlossningsvloggen vet ju 🙂

Det var verkligen kul att sååå många gravida hade anmält sig till kursen denna gången! Mariana har haft det lite tungt under pandemin, både med att simhallar har blivit stängda och att gravida inte vetat om att hon håller i gravidvattengympa, så jag har försökt hjälpa henne att tipsa andra gravida i Facebookgrupper. Det är inget jag får betalt för, utan något jag gör för att jag vill hjälpa till 🙂 Jag har däremot ett samarbete här inne på bloggen att berätta om gravidvattengympan under kursens gång. Jag fick några frågor om detta i höstas så tänkte det är lika bra att förklara hur det ligger till 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.