Femte graviditeten

Kämpar på!

Det går sakta men säkert framåt här och jag har redan hunnit in i vecka 11, men illamåendet hänger fortfarande i. Jag kan knappt dricka vatten längre och det är skitjobbigt för jag är törstig konstant. Däremot så går saft ner så jag tar ett glas då och då. Det enda jag kan äta är mackor i olika former så det blir sex mackor om dagen, till lunch lyxar jag till det med varma mackor för jag tycker att jag blir lite mättare då. Igår lyckades jag äta två ägg till kvällsmat men ägg är en sån där tveksam grej som jag inte vet hur länge till det kommer funka. Jag lääääääängtar så oerhört mycket efter att må bättre. Det är skitjobbigt att må illa, inte kunna äta och knappt orka ge barnen vettig mat. Lucas och Isadora är också hemma nu och det ger mig ännu mer ångest varje förmiddag eftersom jag inte vet vad jag ska orka göra för mat till dom, så nu har vi bestämt att Victor ska komma hem till lunchen och fixa mat till barnen så behöver jag bara bekymra mig om mig själv. Det känns så skönt! Det var som en enorm sten som lättade från mig när vi bestämde det.

4 Comments

  • Jennie

    När man är åksjuk så är te gjort på färsk ingefära och citron bra, har ingen aning om de hjälper mot gravidillamående men de kanske är värt ett försök?=) Hoppas du mår bättre snart!
    God Jul=)

  • Malin

    Men Emma vad du kämpar. Fy fan vad det är jobbigt att må illa och inte kunna äta något! Skönt att du får i dig lite mackor iaf men jag hoppa du får i dig tillräckligt med vätska.. har du kollat med barnmorskan om det finns några tabletter du kan ta? Eller om du behöver åka in och få lite dropp. Hoppas iaf det lägger sig snart så du kan börja njuta av det lilla livet du har i dig. Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.