Okategoriserade

Jag lever!

Jag lever, men är fortfarande så så sååå himla trött! Illamåendet hänger fortfarande kvar och jag känner mig ganska så utmattad. Jag har inte ens orkat ta några bilder denna julen, så himla olikt mig! Det känns som illamåendet är lite bättre vissa dagar, men när tröttheten slår till så kommer ofta illamåendet på köpet. Matlusten är i botten och jag har fått dåliga associationer till det mesta jag har ätit under den här trimestern, så det är bara ”ny mat” som jag inte ätit ännu, som jag fortfarande kan tänka mig. Dom flesta maträtter ger dålig smak i munnen i flera timmar efter att jag ätit… så jobbigt!

Jag längtar så enormt mycket efter att den här perioden ska vara över ska jag kan få njuta lite av graviditeten. Idag har jag i alla fall varit iväg på några ärenden och nu sitter jag bänkad på soffan igen.

One Comment

  • Gittan

    Hoppas du mår bättre snart, vet hur jobbigt det är att ha tre kids samtidigt som man knappt orkar med sig själv. Har du kollat dina blodvärden? Tänker inte bara på hb utan sköldkörteln oxå? Jag va så extremt trött i första trimestern denna graviditet att jag vissa dagar inte ens orkade sitta upp. Visade sig att jag hade underproduktion på sköldkörteln, inte helt ovanligt när man är gravid tydligen. Fick levaxin och är så mycket piggare även om man såklart är trött 😴

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.