Femte graviditeten

Magen vecka 31 – bebis nr 4

Tänk att bebisen är stor som en ananas nu! Men om jag ska vara ärlig så känns det som att bebisen är mycket större. Jag känner mig såååå stor och tung och har just börjat sakna min ogravida kropp igen. Inte många veckor kvar nu!

Vi kör en jämförelse igen 🙂 Jag tycker det är så kul att jämföra när jag har fyra bebismagar att jämföra med 🙂

img_4847
IMG_1290
img_8016
img_4824

Magen med Lucas / Isadora / William / Bebis nummer 4

Jag tycker bebis nummer 4 är väldigt lik magen med William. Kanske att magen med William är en aning större, men överlag är dom ganska lika. Jag saknar att ha en liten nätt mage så att man kan röra sig lite bättre när jag ser hur liten jag var med Lucas och Isadora. Men samtidigt tycker jag att magen är extremt fin som den är nu 🙂 Inte minst framifrån! För nu syns den verkligen 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.